måndag 27 oktober 2008

Decision pending, please wait

Jag gillar inte dagens Titel, men den passar på sitt eget lilla vis, men till saken.

Jag har inte skrivit ett dugg på snart två veckor, jag måste bara göra klart att jag inte tröttnat på bloggandet, jag har tänkt igenom hur jag ska skriva detta säkert över tio gånger, men i slutändan så improviserar jag. Så varför har jag inte skrivit? "Damn, what a good question". Själv är jag inte alls säker på svaret, det har funnits massor att skriva om men ändå har jag inte uppdaterat här. Kanske är det så att jag har svårt för att börja skriva just när jag har mycket att kunna skriva om (det är dumt) men det verkar så iallafall. Men nu läser du ju ett inlägg, så allt är väl,

Jag har under de senaste dagarna fått höra en hel del om hur folk faktiskt vill att jag uppdaterar, det är smickrande och oroande på samma gång. Jag är rädd för att få storhetsvansinne, för jag tror att folk med storhetsvansinne inte är bra bloggare (eller hade Stalin en blogg?).

Nu ska jag ta och gå igenom allt jag kunnat skriva om under de tidigare veckorna så att ni får se vad ni missat (ej i kronologisk ordning).

Nu är det höstlov för de flesta, inte för mig, min skola har istället VTFF (Vecka Till FörFogande), man skulle ju kunna tycka att de borde kalla det VTF (Vecka Till Förfogande) eftersom förfogande är ett ord (som börjar låta skumt i mitt huvud då jag tänkt på det så många gånger), fast de kanske insåg att VTF är mycket likt WTF (What The F*ck), och då skulle nog ingen tagit veckan seriöst (inte för att så många gör det ändå, typ 40% av alla elever skolkar denna vecka, antar att de vill hänga med sina vänner). Hursomhelst har jag VTFF att tacka för den träningsvärk i benen jag har, vi hade nämligen idrottsdag idag och jag simmade, det var lagom kul, imorrn ska vi se på samt diskutera en film, i övermorrn är det filmeffekter (tänk matrix), men torsdag och fredag är lediga.

För lite över en vecka sen var jag på spelkonvent (ML:expo), jag är mycket säker på att jag skrev om det i mitt förra inlägg, så ni vet nog vad jag talar om. Hursomhelst så var konventet skoj, även om det var ganska få människor (max 50 pers, relativt lite ur konventsynpunkt), jag spelade många spel och gjorde inte för illa ifrån mig på Super Smash Brothers Brawl turnerningen (bäst av de sämsta, om du frågar mig).

För exakt en vecka sen fick jag besöka en psykolog, det är lite svårt att skriva om eftersom jag knappast tänker gå in på detaljer men ändå inte tänker hålla fast er vid frågan "gick det bra hos psykologen?" då den är oerhört svår att svara ordentligt på. Jag kan iallafall konstatera att jag berättade om mina tankar och bekymmer och hon lyssnade och såg faktiskt ut som om hon förtsod (eller försökte förstå, jag hade lite svårt för att beskriva ordentligt). Hon gav mig iallafall beröm för att vara så uppmärksam om vad jag själv tror kan ha orsakat mina.. öhm.. (jag tänker inte säga vad).. Problem.

Eftersom VTFF markerar mitten på terminen för oss så har jag fått omdömen i de flesta ämnen, jag ligger på MVG-nivå i en hel del av dem (speciellt japanska, woo!), det gör mig ganska glad och jag hoppas jag kan hålla samma nivå i fortsättnigen (eller såklart höja mig, men man ska inte ta stora kliv över hala stenar).

Jag var på ett LAN med mina ex-klasskamrater (9B i södra ängby skola), vi hade mycket skoj och skämtade nästan lika mycket som spelade, sånt är härligt. Jag lyckades även vara den bästa spelaren i ganska många fall, så när jag på söndagen trött tog mig hemåt kunde jag känna mig som en vinnare, det var trevligt.

Jag tror det där täcker allt, dags för Jockes tankehörna (i hatten):

Vad fasen är "Jockes tankehörna (i hatten)" då? Inte fasen vet jag, men det låter skoj. Vi kan väl nöja oss med att säga att det är den delen av bloggen där jag bara spammar (för er som aldrig sett internet förut: Spamma = skriva mycket text med lite "läsvärde", antingen upprepat eller varierat) tankar.

Min brorsa har fått sin 18:års present av mamma & pappa, en sprillans ny helt egen dator, jag är smått avundsjuk (men jag får iallafall min ifred).

Min bästa vän har fått Fable 2, jag vill titta på (men förvånansvärt nog inte spela)

Min bästa skolvän (han stiger i rankerna varje dag) börjar kännas allt "vänligare", sånt är trevligt.

Vad fasen hände med mina gitarrlektioner? (Ha! Började inte på "Min" den här gången)

Jag vet inte om "Jockes tankehörna (i hatten)" kommer vara ett återkommande element (recurring element, jag gillar det uttrycket), jag får se ifall folk uppskattar det.

Nu är det dags att avsluta dagens inlägg, jag hoppas det kan täcka upp för det mesta ni gått miste om, förvänta er fler inlägg snart, jag börjar känna skrivlusten brinna i mina fingrar igen.

- "Did you really think you could win against me?"