fredag 27 mars 2009

I Object to Your Statement.

Det är nåt speciellt med att sitta och spela Ace Attorney (googla det) spelen när man sitter på tunnelbanan, man känner sig smartare än alla andra (d.v.s ännu smartare än normalt, cynism och sånt där ni vet).

Jag har haft ganska stora problem med bloggandet, vissa dagar känner jag inte för det alls och andra dagar har jag kul men är distraherad, eller så har jag inte tid. Just nu känns det även som om det inte finns nåt att skriva om (jag hade skrivit om våren om det inte vore för att det är någon som driver med mig genom att ändra på vädret hela tiden).

Vi har börjat med dikter i svenskan, skoj och djupt enligt mig, trist och dumt enligt de flesta (men inte alla) i min klass.

Animecka-con är snart färdigplanerat, imorgon är stormötet och då ska allt spikas på plats med en metaforisk hammare.

Jag känner mig för slumpmässig för att skriva längre stycken nu, så jag tar och skriver en liten lista på mina tankar för tillfället:

Jag har glömt att filma mitt Multimedia projekt (som jag ändå ligger före alla andra med ändå, så whatever).
Jag måste skriva en uppsats till svenskan då jag inte kunde gå på lektionen förra veckan (men deadlinen är den 15/5, så whatever).
Min "whatever"-livssyn är både avslappnande och kanske lite ansvarslös, men whatever.
Det är fett blåsigt idag (och regnigt, när jag väl tittar efter) men jag sitter inomhus och har det bra idag, så whatever.
Jag har börjat äta en ordentlig frukost varje dag nu, det är nyttigt för mig men leder till magont eftersom jag inte är van vid att äta så ofta.
Jag vill understryka att det är fett blåsigt idag, för jag kan faktiskt höra hur vinden dånar utanför mitt fönster.
Och nu är det snö istället för regn (vad i helvete är det med vädret asså?)
Jag kom just på en teori om att ragnarök är här och att snart kommer himlavalvet ramla ner på oss, kanske skriver jag en novell baserat på detta.
Jag kom just på nåt att skriva om.

Igår hade vi disskution på mediekunskapen, ämnet var könsroller och stereotyper.
Jag hade ganska mycket att säga om det då jag inte alls gillar hur folk blir bemötta och särbehandlade på grund av sitt kön (gäller både flickor och pojkar you know). Något alla kom överens om var att trots att det inte ännu var helt jämställt i arbetssituationen mellan kvinnor och män, så var det iallafall mycket bättre i Sverige än i de flesta andra länderna.
Under disskutionens gång var det lite roligt att upptäcka hur vänner kunde ställas mot varandra och hur de som normalt aldrig talar med någon kunde hålla med och stärka en annans argument, för att sedan efter disskutionen gå tillbaka till sina gamla grupper.

Nu får det räcka för idag, det blev ett ordentligt inlägg trots allt (vilket jag inte trodde), trevliga överraskningar är alltid bra. HDSL (Hej Då Så Länge).

PS: Det där var Tigers typiska avsked för er som inte växt upp med Nalle Puh (det är väldigt synd om er, ska ni veta).

söndag 22 mars 2009

Complete with full sentences

Det har börjat snöa igen (vilket inte är uppskattat) och jag finner ingen tid att blogga på, det är irriterande.

Men snart så ska det väl gå att slänga in ett ganska långt och genomtänkt inlägg här (där jag kan dra smarta parentesskämt). Tills dess så får ni nöja er med den här länken http://www.instantrimshot.com/.