onsdag 4 mars 2009

Oh my emo

Idag (och igår) har jag haft öroninflammation, vilket resulterat i att jag nu bär en mössa, och inte en hatt på huvudet (jag övervägde att ha hatten ovanpå men förstod att det bara skulle ge mig huvudvärk).

Jag var ganska deppig i skolan idag, jag tror att det bland annat beror på bristen av en snitsig huvudbonad, jag hade ingen aning om att hela min positiva karaktär dolde sig under hatten (it's not a good thing).

Det var även idag som jag förkunnade för mina klasskamrater att jag skulle resa till Japan (the land of ramen, seifukus and otakus), de visade ganska lågt intresse och insikten om att jag inte skulle finnas kvar i 2:an tycktes inte beröra dem så mycket, jag insåg att de faktiskt inte var så goda vänner som jag trott (men jag har underbara vänner såsom ni som läser denna blogg, so who cares about the others?).

Idag ska jag och min brorsa se på Bounce (vi fick biljetterna i julklapp), det ska bli intressant tror jag, även om biljetten varnar för blodstänk, hundar och ståplatser (sounds quite ominous).

Det är typ dags att arbeta lite mer på japanskan, måste lära mig snabbare! Ses i nästa inlägg.

tisdag 3 mars 2009

Time Hollow

Är titeln på ett spel jag köpte i söndags, började spela lite smått igår kväll och blev klar med det nu i eftermiddags (still got it), sitter i detta nu och lyssnar på spelets trevliga soundtrack.

Dagen idag var jobbig, jag försökte sova på lektionerna och tyvärr så lyckades jag (en egenskap jag inte är stolt över), jag lyckades iallafall snappa upp att jag fått MVG på naturkunskapsprovet och att matten bara blir tråkigare (when I thought it finally was getting fun).

För övrigt så måste jag typ ändra på min livsstil för att hinna lära mig tillräckligt mycket japanska innan jag åker (det finns inget tillräckligt, bara lära sig så dj*vla mycket jag kan). Kommer bli lite hårt men det är värt det, jag menar vi talar om Japan, land of games, schoolgirls and manga (nej nej, det är inget fel på mina förväntningar).

Nu har jag typ inget mer att säga, förutom att jag tycker att nästan alla har på sig en sån där jätteblå och tjock dunjacka (what's up with that?), see you in the following episode.

måndag 2 mars 2009

In a world of serious business

Jag gick på en intervju för att se om jag kunde åka som utbytes student till Japan i ett år, det gick bra.

Sen fick jag veta att det fanns en plats kvar för japanresan i år.

Jag ska till japan den 1:a Augusti...


Oh my freaking hellish incredible awesome vicous vigourus totally kick-assy f*ing God.

Jag är glad.

söndag 1 mars 2009

It's gone, lost...

Från en evighetsfredag till en helg som försvann snabbt som attan.

Det var förstås kul ändå, så jag klagar inte. Kanske klagar jag på att det är idrott och gitarrlektion imorrn (båda är saker jag inte ser fram emot), men den inställningen hjälper inte.

Jag kan istället ta och se det positiva i situationen, till exempel så betyder den extrema trötthet jag besitter att jag kommer sova som en stock inatt, till skillnad från gårdagens närapå insomnia.

Både lördagen samt söndagen har jag alltså spenderat tillsammans med flertalet animeckare, vilket var mycket underhållande, även om min plånbok vill säga emot. Min plånbok inser dock inte värdet i att snacka med kompisar över en bit mat, samt det större värdet i böcker, manga och ett nytt DS spel (fast jag kanske borde klara eternal sonata först...).

DS spelet kan jag ju faktiskt spela på tunnelbaneresorna till och från skolan, dilemmat är löst (yaay).

En trött Joakim kan inte skriva roliga parenteser. En trött Joakim säger adjö för idag och ses på måndag.