måndag 27 april 2009

Creative and Unique Title

Ingen titelpoesi idag dessvärre, jag försökte men kunde inte komma på en passande titel (är de någonsin?) så jag skriver bara mitt inlägg och låtsas som ingenting.

Ifall du som läser är uppmärksam eller en stalker så ser du att detta inlägg är skrivet på förmiddagen, det beror på att jag sitter i detta nu (men troligtvis inte då du läser detta) framför en av skolans datorer. Hur kan jag ha tiden att skriva på bloggen under lektionstid frågar du? Det finns en sak som kallas "4 timmars håltimme" och jag tror det uttrycket passar för den situation jag befinner mig i (och det är inte så spännande som det låter, vilket betyder lite). Jag har för tillfället fortfarande 2 ½ timme att döda innan en trevlig (hemsk) idrottslektion börjar, woo the freaking hoo.

Jag funderade på att skriva ett sms som vädjar efter underhållning i denna trista stund, men jag beslöt mig för att inte göra det då jag först och främst inte visste vem jag skulle skicka det till. Någon kanske sov, hade prov, var upptagen eller helt enkelt inte orkade med sådant på morgonen, sådana risker var inte värda att ta. Sen är det ju så att "jag är uttråkad"-sms inte är min stil och jag vet inte om jag har lust att ändra på min stil just nu.

Ifall någon undrar så tar jag även chansen att förklara varför jag inte har skrivit så ofta den här gången. Jag var sjuk förra veckan och det hade en ganska dämpande effekt på min lust att skriva.

Jag borde egentligen skriva lite om Poesisoarén (som jag gick på trots att jag var sjuk, jag mådde ganska bra den kvällen, men blev sämre efteråt) men jag känner inte riktigt för att lägga ner alltför mycket energi på bloggandet på en förmiddag, kanske skriver jag mer till kvällen.

På återseende.