måndag 1 december 2008

My life, where art thou?

Poff! Där försvann november. Holy shit alltså, det är redan december och om sisådär tre timmar kommer jag sitta framför teven för att se om julkalendern i år är sevärd (jag är mycket skeptisk såklart, men man kan alltid ge den en chans. Mysteriet på greve holm, how i love you...)

Jag har hört att om man inleder en konversation med ett helt off-topic ämne så blir det mycket lättare att smyga in de jobbiga fakta man måste förmedla. Okej, jag vet att jag avslutade mitt förra inlägg med att jag skulle uppdatera snart, jag veeet att jag har sagt "jag ska försöka skriva senare" och jag Veeeeeet att öh.. vet faktiskt inte, men upplägget med att spela över på "vet" var för bra för att inte användas.

Nu är jag iallafall här igen, som ett dubbelavsnitt av Naruto Shipuuden efter ett par månaders fillers, redo att ge er hopp och "yeah!"-känslan bara för att tonas ner efter sisådär två-tre strider med alltför många extreme close-ups (för er som inte går media/film & drama kan jag berätta att extreme close-up är en inzoomning på en karaktärs ögon så de täcker hela bildrutan).

Det har hänt fett mycket denna månad (woo! lyckat spontant användade av det urmodiga uttrycket "fett"), jag har fått goda vänner i skolan (Flum i stora mängder), vi har fått en ny engelskalärare (hon är som Birgit Jagrén + Elisabeth Eriksson / 3), jag har påbörjat ett intressant mediaprojekt (som ska vara klart om två veckor. Uh oh), jag har börjat läsa metro på tunnelbanan varje morgon ("Så det var där metrotidningarna låg, ahaaa"), Wrath of the Lich King har kommit ut (Level 80 Death Knight med 2 st tier 7. Booyah!), Det har kommit minst 10 nya medlemmar till Animecka (öh.. yaaay?), nån intelligent person har hittat på masskonversationer på msn med animeckare (det var ett tag sen. Vi borde göra det igen, och oftare), en ny Warcraft bok har kommit ut (Night of the Dragon, yaaay! *hoppar som en fangirl*), Jag har önskat mig en ny mobil i julklapp (och om mina föräldrar gör som de brukar så får jag det jag vill), Det har snöat! (och töat..), Vi har börjat se en japansk film på japanskan (och den är bra, jag blev positivt förvånad), Mamma har sagt att vi förhoppningsvis skaffar en till hund i sommar (det är långt kvar men yaaaay! för det ändå).

Det där var en så lång och dåligt indelad mening att min nuvarande svenskalärare skulle peka på den och säga "Men Joakim..", jag bryr mig inte direkt, den var kul att skriva och ett effektivt sätt för mig att summera det som hänt utan att skriva en femsidig uppsats som skulle vara smått uttråkande efter sisådär ord nr 721 ("Troll" skulle det ha varit) men jag hade nog fått MVG för den ändå.

Jag har sett på heroes varje vecka och jag gillar verkligen säsong tre, tvåan kan slänga sig i väggen. Den 6:e Januari kommer Scrubs tillbaka *Glädjeskri* Dessvärre har jag inte sett ett dugg anime på evigheter (förutom Dead Leaves men den var en klass för sig..). Mycket manga och webcomics har dock ätits upp i mina ögon (kan det uttrycket missförstås?), yay för de som scanlatar, nay för att D.gray-man är on hold.

Javisstja, jag glömde. Jag har fått en ny hatt av mamma, den är rätt fin (och mycket bekväm) men jag föredrar nog formen av min gamla hatt. Vad som är bra är dock att jag planerar besöka en hattaffär och skaffa en (eller fem) till.

Varför lade jag inte bara till det där stycket i texten där uppe? Det hade förenklat och sett bättre ut, håhå jaja.

Sablar, mitt te är kallt!

- All I want for Christmas, is you! (snö alltså)