måndag 16 mars 2009

Fitness Extreme!

Idag skaffade mamma Wii fit, jag har precis avslutat ett 30-minuters pass, det var rätt hårt mot slutet.

Inte så mycket att rapportera annars, mådde dåligt på jumpan och fick gå hem, skulle sedan göra ett läkarbesök där jag fick veta att det är något fel på min högra trumhinna, så det ska fixas (so that's why I can't hear things).

Mår dock fortfarande dåligt sen jumpan och var då tvungen att stanna hemma från gitarrlektionen (något jag inte sörjer).

För övrigt så fick man även med ett par träningsstrumpor (som mamma pekade ut att de liknade sockiplaster), de var så mysiga att jag fortfarande har dem på mig.

söndag 15 mars 2009

Take this

Jag har 20 (eller egentligen 19... make that 18) minuter fritid att göra nånting på, jag tar chansen att uppdatera den blogg jag inte skrivit i på en hel vecka (den här bloggen alltså, ifall du inte fattade).

Mycket av skrivvärde har hänt, men just de dagarna de hände på var jag mycket upptagen (kursval, japanresefixeri och annat elände, roligt elände, men ändå) och när jag väl hade tid så hamnade jag i den där "så mycket att skriva om så jag skriver inte alls-situationen (den suger).

Det där tog 2 minuter att skriva, så jag har 16 minuter kvar att skriva vidare på, nu ska vi se här.

I fredags var jag tvungen att först ta nån spruta för att undersöka om jag har blivit utsatt för TBC, sen tog man ett blodprov och slutligen en vaccination. Stickandet började på handleden, gick upp till armbågen och slutade vid axeln, jag blev mer och mer illa till mods för varje stick (för att inte tala om att det gjorde lite ont), jag har en viss skräck för saker instuckna innanför min hud (låt mig inte berätta om det sjukhusbesök då jag fick gå runt med en djävla slang i armen, det var traumatiskt). Jag var vit som ett lakan i över en timme efteråt och såg säkert mycket underlig ut för de som såg mig ("öh, det är en grabb där som håller sin ena arm i en underlig position, samtidigt som han skakar till så fort han rör vid något, för att inte tala om att han ser ut som om han just sett och haft en obehaglig konversation med ett spöke").

Tio minuter kvar, what to do? What to do?

Jag är på det där humöret då man vill skapa någonting, göra nåt med sitt liv, eller whatever. Film är det ord som dyker upp i mitt huvud, det vore ju faktiskt rätt skoj att göra en halvseriös film med billiga effekter (jag har inte gjort det på evigheter).

Jag struntar i att jag har 7 minuter kvar, jag klarar inte av att skriva mer ändå, tack och hej (vi ses väl imorrn).